yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü dal şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı muhtevain az çok işlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı bulmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça duygulu davranıyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Hatta, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru ön kayranı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak çokça kesmeı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir küme olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni binalması zorunlu kılınmıştır.

Yangın merdiveni bapsı 90 dakika yüksek ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı dizge ile kolay merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda ansızın ziyade kişinin autarı mevsuk çıkmasını sağlamlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Yangın merdiveni bapları çoğu kez alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve müstacel durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın merdivenleri, yakışır bir tasar çizim ile inşa edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların evgin durumlarda suhuletle kullanabilmesini esenlamalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir diğer özelliği kilit + kol seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının iyi standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını yakalamak karınin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara intikalini karışmak veya Yangın Merdiveni Kapısı olabilir başüstüneğu derece geciktirmektir.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page