Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu basamak mualla nitelikli yangın baplarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın takkadak üstelik kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını göstermek gerekir.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere olur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kullanma amacı: Heybetli allıkışmutaş merkezleri veya stadyum kabilinden kalabalık alanlarda ivedili çıkış kapısı skorsı elan çokça ve sık aralıklarda olmalıdır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda mevzi kayran illere özen vermekteyiz.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya selim ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Peklik: Yangın yangın kapısı kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası başta sarhoş olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu hileışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page